Verder naar hoofdinhoud
Canvas prints

Canvas prints

Met een foto op canvas tover je mooie momenten en herinneringen om tot een prachtig accessoire voor in huis of om cadeau te doen. Afbeeldingen zijn eenvoudig te uploaden, zelfs via Facebook of je mobiele telefoon. Details bekijken
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 6 formaten
  • Gespannen canvas-materiaal
  • Houten frame met ingebouwd haakje
  • Full colour, slijtvast drukwerk
  • Afbeeldingen uploaden vanaf je mobiel, Facebook en nog veel meer

Klaar om je ruimte een persoonlijk tintje te geven of om een hartverwarmend cadeau te maken? Een foto op canvas is een getextureerde, driedimensionale decoratie die mooi staat in elke ruimte. Je favoriete foto of ontwerp wordt op een stevig frame gespannen dat bestand is tegen vervorming. Bovendien wordt het canvas voorzien van een ingebouwd haakje, zodat je hem snel en makkelijk kunt ophangen.

Selecteer het formaat en de oriëntatie van de afbeelding om aan de slag te gaan met jouw ontwerp voordat jij de canvas foto gaat bestellen. Vervolgens kun je een enkele afbeelding in hoge resolutie uploaden of een van onze collageontwerpen kiezen. Wij zorgen dan dat je foto afgedrukt wordt op canvas met levendig, slijtvast drukwerk om een kunstwerk te maken waar je jarenlang van kunt genieten.

Eenvoudig canvas om te bedrukken

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Canvas prints in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten