Stappen om een consult te wijzigen of te annuleren
1
Ga naar je digitale beheerpagina
Ga naar 'Mijn account' en selecteer 'Websites en digitaal' om je digitale beheerpagina te openen.
2
Selecteer Projecten beheren
Selecteer onder je website 'Projecten beheren' om een overzicht van je huidige projecten te krijgen.
3
Selecteer Bewerken of annuleren
Bovenaan de pagina tonen we alle geplande gesprekken met onze specialisten. Als je geplande gesprekken wilt wijzigingen, selecteer je Bewerken of annuleren.
4
Bekijk datums en tijdstippen
Bekijk de beschikbare datums en tijdstippen om het moment te vinden dat beste in je planning past en selecteer Opslaan. Controleer of de tijdzone correct is.
