Als je een bestelling plaatst, gaan we er direct mee aan de slag en dat betekent dat de verzendsnelheid niet meer veranderd kan worden. Als je je artikelen sneller bezorgd wilt hebben, kun je de bestelling annuleren en een nieuwe plaatsen met een snellere verzendoptie. Als je een nieuwe bestelling met snellere verzending plaatst, moet je zelf een eventueel prijsverschil bijbetalen.
Wat zijn mijn opties?
Zelf je bestelling annuleren en een nieuwe plaatsen
Je kunt de bestelling annuleren in Mijn bestellingen en nabestellen of via het zelfhulpformulier in het helpcentrum. Plaats na het annuleren een nieuwe bestelling en kies een snellere verzendoptie. We betalen je geannuleerde bestelling terug via je oorspronkelijke betaalwijze. Het kan 24 uur duren voordat het bedrag op je rekening is bijgeschreven.
Je bestelling door ons laten annuleren
Als wij je bestelling namens jou annuleren, verstrekken we je een winkeltegoed waarmee je een nieuwe bestelling kunt plaatsen die sneller wordt verzonden. Als je de nieuwe bestelling plaatst, passen we het tegoed automatisch toe op de betaalpagina.
