Functies die niet bij het goedkopere pakket inbegrepen zijn, worden uitgeschakeld wanneer het nieuwe pakket ingaat. Controleer of het lagere pakket alle functies bevat die je nodig hebt voordat je de downgrade plant.
Stappen om een downgrade te plannen
Ga naar je Abonnementen
Ga naar Mijn account en selecteer Abonnementen.
Abonnement beheren
Zoek het abonnement dat je wilt wijzigen en selecteer Beheren.
Pas je pakket aan
Selecteer 'Pakket bewerken' boven aan de pagina en kies 'Pakket wijzigen'.
Kies een nieuw pakket
Kies een nieuw pakket uit onze beschikbare pakketten en selecteer Pakket kiezen.
Bevestig de wijziging
Controleer de datum waarop de pakketwijziging ingaat en Selecteer 'Pakket wijzigen' om te bevestigen.
Controleer de status
Een gele banner in je abonnementsoverzicht bevestigt de geplande wijziging. Als je van gedachten verandert, kun je de geplande wijziging via deze banner annuleren.
