Loading...

Bedrukte gymtas

Laat zien wie je bent met deze volledig aanpasbare gymtas. Bedruk de tas in levendige kleuren met favoriete foto's, je logo en meer. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Duurzame tassen met levendige, volledige bedrukking.

  • Exclusief product van Vista
  • Duurzaam 100% polyester met nylon koorden
  • Volledige bedrukking op voor- en achterkant
  • 45 cm hoog x 35 cm breed
  • Inhoud tot 12 liter

Decoratie: Full colour drukwerk (sublimatieprint)  

Wasinstructies: Alleen afnemen met een vochtige doek. Om je bedrukte ontwerp zo mooi mogelijk te houden, raden we wassen in de machine niet aan.

Opmerking: Vul het volledige ontwerpgedeelte voor het beste resultaat. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op de bedrukte tas.

Stevig en betrouwbaar Een tas die je niet in de steek laat. De koorden zijn stevig en comfortabel om te dragen en dankzij het dikke materiaal is dit een van de duurzaamste gymtassen in onze collectie. De tas is lichtgewicht en makkelijk opvouwbaar, handig voor school, evenementen of boodschappen.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden Laat zien wie je bent! Volledige bedrukking aan beide kanten in levendige, accurate kleuren. Upload wat je maar wilt: favoriete foto's, bedrijfslogo's en nog veel meer. Pronk met je stijl tijdens je dagelijkse bezigheden of verras een dierbare met een prachtig, praktisch cadeau.

Gemakkelijk te maken In onze interactieve ontwerpstudio kun je je tas gemakkelijk personaliseren. En om te controleren of je ontwerp helemaal naar wens is, laten we je een voorbeeld zien voordat je je bestelling plaatst. Je kunt zelfs overleggen met ons ontwerpteam als je hulp nodig hebt om je idee tot leven te brengen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten