Loading...

Pak het groter en opvallender aan met een 3D-vloerdisplay.

  • 50 x 50 x 185 cm groot (volledig gestapeld)
  • 4 stapelbare, in elkaar grijpende delen
  • 2,3 mm wit e-golfkarton
  • Vrijstaand display
  • Levendige full-colourdruk

Moderne marketing die gegarandeerd opvalt

Op zoek naar een nieuwe manier om mensen naar je winkel of kraampje te krijgen? Onze driehoekige vloerdisplays zijn ontworpen om je bedrijf in het oog te laten springen. Deze vrijstaande torens zijn gemaakt van 4 stapelbare delen van karton. Geheel gemonteerd zijn ze 185 cm hoog met een opvallende, abstracte vorm. Elke driehoekige vloerdisplay heeft zo veel bedrukbare oppervlakken dat je eindeloos creatief kan zijn en heel veel informatie kan delen met je klanten.

Eenvoudig opzetten

We hebben deze driehoekige vloerdisplays ontworpen met het oog op gemak en effectiviteit. Binnen enkele minuten kun je met je logo pronken, sales promoten of komende evenementen aankondigen. Elk stuk e-golfkarton wordt bedrukt en plat verzonden. Je hoeft ze alleen maar te vouwen en in elkaar te zetten met de ingebouwde groeven (voor langer gebruik raden we lijm aan). Je kunt ze alle 4 op de vloer stapelen voor een display op ooghoogte of er minder gebruiken voor een tafelversie. De driehoekvorm zorgt dat de toren zelfstandig kan blijven staan en het lichtgewicht materiaal maakt het makkelijk om je display te draaien zoals je wilt.

Innovatief 3D-ontwerpproces

Klaar om jouw bedrukte driehoekige vloerdisplay te ontwerpen? Onze 3D-ontwerpstudio begeleidt je bij het hele proces. Terwijl je op elk oppervlak kleuren, afbeeldingen en tekst zet, kun je meteen bekijken hoe je driehoekige vloerdisplay eruit gaat zien als hij helemaal in elkaar staat. (Je kunt hem ook helemaal draaien en in 360 graden bekijken). Hierdoor hoef je niet meer te gissen hoe het eruit komt te zien en kun je vol vertrouwen en trots je creatie maken. Als je klaar bent, zorgen wij dat je bestelling professioneel bedrukt en verzonden wordt. Je 3-zijdige vloerdisplay komt klaar voor gebruik aan, gereed om op te vallen.

Zwarte en roze driehoekige vloerdisplay

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten