Loading...

Trek de aandacht en informeer met vloerdisplays op voeten.

  • 95 x 135 cm
  • Lichtgewicht karton
  • Snel en gemakkelijk op te zetten
  • Alleen bedrukte voorzijde
  • Grotendeels recyclebaar

Neergezet in een handomdraai!
Maak kennis met ons vrijstaande kartonnen display, een voordelige, lichtgewicht, draagbare oplossing om reclame voor je merk te maken in je winkel, op vakbeurzen en nog veel meer. Monteer de display snel en zet hem op een strategische plek om de aandacht te trekken of om meer informatie te bieden over producten of aanbiedingen.

Compact en lichtgewicht
Het display is 95 x 135 cm groot en kan alleen aan de voorzijde bedrukt worden. Het heeft een stevige, onbuigzame structuur met een kern van wit honingraatkarton en extra dikke kraftkartonnen lagen. Het is daardoor heel gemakkelijk te monteren en te transporteren.

Gemakkelijk te ontwerpen
Klaar om je vrijstaande kartonnen display te ontwerpen? Laat je display opvallen door het te personaliseren met je merkkleuren, eigen ontwerp, gegevens, boodschap of logo. Als je hulp nodig hebt, zijn onze lokale helden van de klantenservice beschikbaar via telefoon, e-mail of chat. Als je ontwerp eenmaal klaar is, dan gaan wij het voor je drukken. Je ontvangt dan prachtige vloerdisplays die je direct neer kunt zetten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten