Loading...

Ontwerp vrolijke micromode voor kinderen.

  • 100% lichtgewicht katoen
  • 97% katoen, 3% polyester (gemêleerd grijs)
  • Stiksel met dubbele naad voor meer duurzaamheid
  • Maten verkrijgbaar voor leeftijden van 3 tot 13 jaar
  • Ook verkrijgbaar voor heren

Decoratie: rechtstreeks op de stof (geen beperkingen voor kleuren en ontwerpen, voelt zacht aan, comfortabel om te dragen) of zeefdruk (drukwerk in 1 kleur, Glad, voelt licht verhoogd aan. voordelig in grote hoeveelheden).

Opmerking: Bedrukking van voor- en achterkant is beschikbaar bij full-colour drukwerk (volledige voorkant en linkerborst) en drukwerk in 1 kleur (alleen volledige voorkant).

Van verjaardagen tot zomerkampen.

Ontwerp een T-shirt dat kinderen mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan een speciale gelegenheid. De lichtgewicht, 100% katoenen stof is zacht en ademend, waardoor ze comfortabel en handig zijn voor groepsactiviteiten en buiten spelen. En het stiksel met dubbele naald staat garant voor een duurzaam en stijlvol kledingstuk.

Geen hun outfit wat karakter.

Maak dit T-shirt even uniek als zij zelf met grappige teksten of schattige familiefoto's. Kies een kleur voor je T-shirt en zet de puntjes op de i van je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest. Je T-shirts worden professioneel geprint en aan huis bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten