Loading...

Vingerlussen voor telefoons

Bedrukte vingerlussen voor telefoons bieden extra grip en veiligheid als je onderweg je smartphone gebruikt. Met de vingerlus pak je je toestel moeiteloos veilig vast, ideaal om video‘s van jezelf te maken. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Met vingerlussen voor telefoons kun je gemakkelijk chatten of video‘s maken terwijl je een hand vrij houdt.

  • Over hele oppervlak bedrukbaar
  • Glad kunststof
  • Lus kan plat worden opgevouwen

Decoratie: Full-colour drukwerk (sublimatieprint)

Gebruiksvriendelijk Onze vingerlus voor smartphones kan plat aan je telefoon worden bevestigd en zit comfortabel in je zak. Als je een hand wilt vrijhouden terwijl je onderweg een selfie maakt, een video opneemt of op internet surft, steek je gewoon je vinger door de lus achter het scherm van je toestel.

Een praktische promotie De vingerlus voor smartphones is over het hele oppervlak te bedrukken en dat betekent meer exposure voor je logo of artwork. De lus maakt je telefoon comfortabeler om te gebruiken en biedt je gemoedsrust als je je toestel onderweg gebruikt.

Compatibel met de meeste apparaten De vingerlus voor telefoons past op de meeste smartphones en beschermhoesjes zonder de camera te blokkeren. Toch adviseren we je om de positie van de camera op jouw telefoon te controleren om er zeker van te zijn dat de vingerlus goed past.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten