Loading...

VistaPrint® laptoprugzak 15 inch

Een lichtgewicht rugzak voor forenzen, studenten en als je op afstand werkt. Laat je bedrijfslogo, clubembleem of teamnaam erop borduren om hem helemaal uniek te maken. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur ondergrond
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Draag je onmisbare elektronica handig mee naar werk of school.

  • Buitenlaag van polycanvas
  • Apart vak voor laptop van 15 inch
  • Voorvak met rits
  • Pennenvakjes en opening voor koptelefoon
  • Binnenvak voor documenten of tablet
  • Toegankelijke meshvakken voor waterflessen

Decoratie: geborduurd

Comfortabel ontwerp
Op zoek naar een praktische manier om je spullen mee te nemen? Dan is de VistaPrint® standaard laptoprugzak van 15 inch precies wat je nodig hebt. Het ritsvak is ideaal om items binnen handbereik te houden en de vakken voor waterflessen helpen om onderweg voldoende te drinken.

Een stijlvolle metgezel
Of je nu 's ochtends vroeg naar de sportschool gaat of een drukke werkdag voor de boeg hebt, in onze gepersonaliseerde laptoprugzak past alles wat je nodig hebt zonder dat je een zware last hoeft mee te slepen. Deze gepersonaliseerde, lichtgewicht rugzak is gemakkelijk mee te nemen en geeft je dagelijkse look een stijlvolle uitstraling.

Opvallend borduursel
Klaar om je eigen rugzak te ontwerpen? Je kunt maximaal 15 kleuren gebruiken in je geborduurde ontwerp om te zorgen dat je logo de aandacht krijgt die het verdient. Je ontvangt een prachtig uitziende rugzak waarmee je direct indruk kunt maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten