Verder naar hoofdinhoud

Doop

Deel een aanstaande doopceremonie met een prachtige bedrukte uitnodiging. Verken ons assortiment ontwerpen, papiersoorten en meer. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 4 formaten
  • 8 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Tref je voorbereidingen voor een doop? We helpen je graag om dit fantastische nieuws te delen met onze collectie bedrukte uitnodigingen voor een doop. Al onze ontwerpen zijn volledig aan te passen aan de stijl en de aard van jouw ceremonie. Je kunt een foto toevoegen en belangrijke informatie afdrukken op de feestelijke papiersoort van je keuze

Bekijk allereerst onze verzameling ontwerpsjablonen. Je kunt alle opties in een keer bekijken of filteren op kleur, thema en meer. Als je eenmaal de juiste uitnodigingskaart voor een doop gevonden hebt, kun je die aanpassen in onze ontwerpstudio. Plaats daarna je bestelling en laat de rest aan ons over. We gaan je unieke uitnodigingen professioneel voor je bedrukken, verpakken en kant-en-klaar bij je afleveren.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten