Loading...

VistaPrint® gegraveerde balpen

Een professioneel uitziende, metalen balpen met draaimechanisme en comfortabele greep. Graveer en deel overal waar je komt je bedrijfsnaam of logo. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Een elegant geschenk zorgt ervoor dat ze je bedrijf niet vergeten.

  • Exclusief product van VistaPrint
  • Gepolijst aluminium
  • Zwarte inkt
  • Draaimechanisme
  • Wordt geleverd in een zwart papieren hoesje

Decoratie: Zilveren lasergravering

Een geweldig geschenk
Als attent cadeautje voor een gewaardeerde klant of als welkomstgeschenk voor nieuwe medewerkers: deze pen maakt elke keer weer een professionele indruk. De elegante zwarte geschenkverpakking maakt er een stijlvol geschenk van dat daardoor nog gedenkwaardiger is om uit te pakken.

Handig ontwerp
Het inschuifmechanische voorkomt lekken van de inkt en dankzij de handige clip kun je de pen gemakkelijk in je tas of zak opbergen. Dankzij het omhulsel van gepolijst aluminium en de nauwkeurige gravering maakt deze pen een onuitwisbare indruk voor je bedrijf.

Scherpe, duidelijke gravering Graveer de naam van je bedrijf op het omhulsel van de pen. Lasergraveren is ideaal om de fijnste details van je logo, tekst of naam nauwkeurig weer te geven. Het is duurzaam en geeft elke pen een luxe tintje. Bovendien kun je gegraveerde pennen als vanaf slechts een exemplaar bestellen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten