Loading...

Relatiegeschenken voor de feestdagen

Wij bedrukken cadeaus die vrolijk maken. Tassen, mokken, T-shirts... je zegt het maar.
Shop cadeaus voor de feestdagen

Voeg een feestelijk tintje toe aan relatiegeschenken die boven verwachting, maar niet boven budget zijn. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze populairste cadeaus 

Must-haves waarmee je de feestdagen fantastisch maakt.
Pennen voor iedereen op je lijstje.
Geef ze een praktisch aandenken dat het hele jaar door wordt gebruikt en dat je in een handomdraai ontwerpt.
Shop bedrukte pennen

Deel vrolijkheid én merkbekendheid uit met bedrukte relatiegeschenken voor de feestdagen.

Tover dit seizoen een glimlach op gezichten en zorg tegelijkertijd voor merkbekendheid. VistaPrint is er om je te helpen met het maken van bedrukte relatiegeschenken die je klanten, collega's en prospects geweldig zullen vinden: lekkernijen, knusse wintertruien (lelijk of stijlvol, dat bepaal jij!), gadgets, draagtassen en meer.

Het is ook leuk om er een speciale boodschap voor de feestdag erop te zetten. Of maak het nóg specialer met individueel gepersonaliseerde zakelijke cadeaus. Heb je een klant die graag kookt? Geef een gepersonaliseerd schort voor de feestdagen. Heb je een collega die dol is op koffie? Ontwerp een feestelijke bedrukte mok die het hele jaar met liefde gebruikt wordt.

Cadeaus geven is heel belangrijk in deze tijd van het jaar. Een geschenk geven voor de feestdagen kan je band met mensen die belangrijk voor je zijn versterken. Gelukkig hebben wij bedrukte cadeaus voor elke lijst en elk budget. En als je tijdens het ontwerpen hulp nodig hebt, staan onze experts met één klik voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Populaire zakelijke cadeaus zijn onder andere technologische gadgets en muziekaccessoires, zoals luidsprekers en draagbare opladers. Bedrukte pennen, tassen, notitieboeken, mokken en waterflessen horen ook bij onze populairste relatiegeschenken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor onze feestdagencollectie hebben we verschillende populaire en attente relatiegeschenken voor Chanoeka en kerst samengesteld: van zoete lekkernijen tot feestelijke truien en meer.

Het feestseizoen is de perfecte tijd van het jaar om mensen eraan te herinneren dat ze belangrijk voor je zijn. Kerstcadeaus of chanoekacadeaus voor op kantoor versterken zakelijke relaties en zijn een teken van waardering voor de mensen die belangrijk zijn voor jou en je bedrijf: je werknemers en klanten. Relatiegeschenken kunnen ook helpen bij het versterken van de band met prospects en het leggen van nieuwe contacten.

Dat hangt af van je budget. Je kunt een kleine blijk van waardering geven, zoals schrijfwaar of andere kantoorartikelen. Het is ook leuk om een draagtas te laten bedrukken en te vullen met cadeautjes, zoals T-shirts, mokken en snoep.

Alles mag, maar wij raden aan om rekening te houden met de interesses van je collega's of klanten. Bedrukte mokken zijn een geweldig idee voor klanten van een koffiezaak, terwijl een techbedrijf eerder zal kiezen voor een muismat.

Iets persoonlijks is altijd een goed idee. Zet bijvoorbeeld de naam van je medewerker of een speciale boodschap op een mok, notitieboek of pen.

Blader door onze feestdagencollectie om een categorie cadeaus te vinden die passen bij de mensen die je in gedachten hebt. Kies vervolgens je favoriet en maak jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken in onze intuïtieve ontwerpstudio. Wil je het relatiegeschenk echt uniek maken, zet dan je logo, een persoonlijke boodschap voor de feestdagen of de naam van de ontvanger erop.