Loading...

Schrijfwaar

Personaliseer producten die mensen elke dag gebruiken.
 
 
 
 
 

Bestsellers

Deze bedrukte artikelen zijn klaar om indruk te maken op je bureau of op een promotioneel evenement.

Kantoor

Zet je logo of boodschap op deze kantoorbenodigdheden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ontwerp praktische, gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden die je elke dag inspireren.

Vrolijk je werkplek op met praktische, inspirerende benodigdheden. Met VistaPrint kun je je logo, illustratie of ontwerp op heel veel kantoorartikelen en schrijfwaren zetten. Of je nu je bureau een beetje wilt opfleuren, reclamepennen voor je volgende evenement wilt ontwerpen of je team wilt verrassen met bedrukte lekkernijen: met onze gepersonaliseerde kantoorartikelen breng je je logo gemakkelijk onder de aandacht. Ontwerp praktische artikelen die je klanten op hun werk kunnen gebruiken, zodat ze altijd aan je denken. Of ontwerp iets speciaals voor jezelf of je collega's?

Met onze intuïtieve ontwerpstudio bedruk je gemakkelijk alle kantoorartikelen en schrijfwaren die je nodig hebt. Upload om te beginnen je logo of illustratie. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan en met een vriend of collega delen voordat je je bestelling plaatst. En onze ontwerpexperts kunnen je altijd een handje helpen om je ideeën om te zetten in mooie bedrukte producten.

Veelgestelde vragen

Ja. We raden je aan om een kleur te kiezen die je logo er echt laat uitspringen. Als je bijvoorbeeld een zwart logo op een zwart of donker product afdrukt, is je ontwerp waarschijnlijk niet duidelijk te zien.

Dat hangt af van je wensen en je budget. Als promotioneel weggevertje zijn onze kunststof pennen zeer geschikt: ideaal voor beurzen, vasteklantenpakketten, conferenties en meer. Maar als je een langdurigere indruk wilt maken, zijn onze metalen pennen een perfect medium voor je bedrijfsnaam en logo.

Natuurlijk. Je wordt eerst gevraagd om de productkleur, decoratie en hoeveelheid te kiezen. Daarna kun je een ontwerp uploaden van de volgende bestandstypen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

We hebben een uitgebreid assortiment praktische en stijlvolle producten voor op je bureau. Van gepersonaliseerd notitieboekjes tot padfolio's en van klokken tot stressballen, noem maar op! Bij VistaPrint vind je precies wat je nodig hebt om je werkplek op te vrolijken.

Jazeker. Je kunt je ontwerp nog nakijken en eventueel verder bewerken. Je kunt het ontwerp zelfs opslaan om aan collega's of vrienden te laten zien voordat je de bestelling plaatst. En als je hulp nodig hebt, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen je ontwerp tot leven te brengen.