Loading...

VistaPrint® bedrukte pet

Verstelbaar, comfortabel en een informele look: onze bedrukte pet heeft alles wat je zoekt. Een goede manier om je logo te laten zien en je merk naar de top te voeren. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Creëer een stijlvolle look met bedrukte petten.

  • Exclusief product van Vista
  • 100% katoen
  • Gestructureerde pet met 5 segmenten
  • Verstelbaar bandje
  • Eén maat

Decoratie: Full-colour drukwerk (hitteoverdracht)

Wasinstructies: Alleen afnemen met een vochtige doek. Om de vorm van de pet en je ontwerp te behouden, raden we wassen in de machine niet aan.

Opvallend drukwerk

Voeg je logo toe om je merk bij elke gelegenheid te laten opvallen. Je full-colour logo ziet er levendig uit als het op deze petten gedrukt is. Bovendien zijn bedrukte petten ideale weggevertjes voor deelnemers aan evenementen, medewerkers, potentiële klanten en anderen.

Een draagbaar reclamebord

Bedrukte baseballpetjes kunnen gecombineerd worden met verschillende outfits, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je merk. Ze zijn voorzien van een verstelbaar bandje voor een perfecte pasvorm. En ze zijn perfect om je team een uniforme uitstraling te geven en je logo in te schijnwerpers te houden.

Intuïtieve ontwerpstudio

Klaar om te ontwerpen? Voorzie je pet van unieke accenten in onze online ontwerpstudio en zorg dat je bedrijfsnaam gezien wordt. Onze druktechniek is geschikt voor fijne details om te zorgen dat je ontwerp opvalt.

Bedrukt wit honkbalpetje

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten