Verder naar hoofdinhoud

Receptiekaarten

Geef vrienden en familie informatie over je trouwdag met bedrukte receptiekaarten. Aanpasbare ontwerpen, elk met verschillende opties voor papiersoorten. Details bekijken

Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 13,9 x 10,7 cm
  • 8 papiersoorten
  • Standaard- of ronde hoeken
  • Levendig, full-colour drukwerk

Plan je een trouwdag op meerdere locaties? Stuur dan receptiekaarten mee met de uitnodigingen voor je bruiloft. Uitnodigingen voor trouwrecepties helpen om gasten efficiënt te verplaatsen van de trouwlocatie naar de plek waar de receptie plaatsvindt en om ze enthousiast te maken voor het feest. Onze kaartsjablonen hebben ruimte voor alle gegevens van je receptie: de naam van de locatie, het adres en zelfs een routebeschrijving. En dankzij de verscheidenheid aan beschikbare sjablonen kun je een consistente look creëren voor al je huwelijkscorrespondentie.

Klaar om te beginnen met ontwerpen? Bekijk onze collectie volledig aanpasbare uitnodigingen voor trouwrecepties. Nadat je een sjabloon hebt gekozen, helpen we je om je eigen gegevens toe te voegen in onze online ontwerpstudio. Perfectioneer het ontwerp van je receptiekaart, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over. We gaan je kaarten professioneel voor je bedrukken, verpakken en kant-en-klaar bij je afleveren.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten