Verder naar hoofdinhoud

Kunststof etiketten

Geef je producten, weggevertjes en meer wat extra karakter. Diverse formaten en materialen en aangepaste vormen beschikbaar. Details bekijken

Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 5 materialen
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Op zoek naar een leuke manier om de uitstraling van je verpakkingen te verbeteren? Met onze bedrukte kunststof etiketten kun je direct aan de slag, bijvoorbeeld om de producten in je winkel te organiseren of om je merk en je logo beter te laten opvallen.

Onze bedrukte kunststof etiketten zijn gemaakt van duurzaam, waterbestendig materiaal, zodat je potten, dozen, zakken en meer gemakkelijk kunt labelen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, afwerkingen en vormen. En als je geen geschikte vorm kunt vinden, dan bieden we ook aangepaste vormen als optie. Dankzij de gemakkelijk te verwijderen kunststof backing blijven je etiketten er netjes uitzien.

Klaar om je kunststof etiketten te ontwerpen? Upload je ontwerp en voeg je gegevens toe. (Als je een aangepaste vorm maakt met onze optie uploaden en gaan, dan maakt een van onze ontwerpexperts een aangepaste vorm voor je.) Als je ontwerp helemaal perfect is, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt kunststof etiketten die klaar zijn om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten