Loading...

Houd je logo onderweg in het zicht met effen kleur papieren tassen.

  • 5 formaten
  • Keuze uit 11 zakkleuren
  • Gedraaide papieren hengsels
  • Drukwerk in 1 kleur, met keuze uit 6 kleuren
  • Hoeveelheden van 150 tot 5000
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen ____Niet te missen kleur

Er is een speciale promotiemogelijkheid op een moment dat je het misschien niet verwacht: als je je klant bedankt en de deur uit laat gaan. Met onze effen kleur papieren tassen geef je mensen je bedrijfslogo mee, zodat het gezien kan worden door vrienden, familieleden of mensen op straat. Je merk wordt in een heldere kleur afgedrukt op papier van een levendige kleur naar keuze en kan gezien worden op afhaalbestellingen, winkeltassen en meer. Deze eenvoudige, personaliseerbare tassen zijn ideaal voor bestellingen van grote hoeveelheden.

__Gepersonaliseerd en professioneel __ Onze gekleurde papieren tassen bieden diverse manieren om een overtuigende look te ontwerpen. Behalve verschillende kleuren papieren tassen (die allemaal slijtvast zijn) heb je ook keuze uit verschillende kleuren inkt. Gebruik de kleur die het best bij je merk past of kies een onverwachte combinatie die de aandacht van mensen trekt. Als kers op de taart past de kleur van de gedraaide papieren hengsels bij de rest van je tas.

Gemakkelijk te ontwerpen Klaar om je bedrukte papieren tassen te ontwerpen? Upload je logo, bedrijfsnaam of ontwerp naar onze online ontwerpstudio en voeg je eigen elementen toe. Daarna drukken wij je ontwerp professioneel op papier uit duurzaam beheerde bossen en bezorgen we je bestelling. Je ontvangt prachtige, professioneel uitziende, effen kleur papieren tassen die je direct kunt gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Effen kleur papieren tassen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten